Friday, May 13, 2011

Terrorledaren Osama Bin Laden hade porr i gömstället.

Nu avslöjas fler detaljer av det som hittades i Osama Bin Ladens gömställe.

Han hade pornografiskt material i sin terrorbas, bland annat massor med digital video. En del hittades i en träask i hans sovrum, annat på datadisk.

Det måste väcka frågor bland hans djupt religiösa muslimska vänner. Är det tillåtet inom islam? Talibanterroristerna ska ju vara "rena" och ska följa koranen i minsta detalj, annars är de inte tillräckligt muslimska och måste dödas som "orena".

Var Osama bara en vanlig gammal snuskhummer med porr i skallen iblandat med massmord och djävulska mordplaner? Vilken sorglig karaktär och vilket sorgligt liv han levde.

Sanningen är att islamisterna är lustmördade galningar som gifter sig med barn som de köpt. Offren blir inlåsta barnmaskiner så de kan producera nya barnsoldater i kriget mot väst, mot demokrati och mot frihet, med sex och mord i tankarna.   svd dn dn dn dn

3 comments:

  1. Om det är amerikanerna som hittat porren så är den info värdelös.
    Det går inte att tro på ett enda ord av vad amerikaner säger. Lögnerna sprutar ur struparna.....De kan lika gärna "lagt dit" fyndet själva, eller bara hittat på för att svärta ner någon som man inte ens vet om han är nyss dödad eller varit död sedan 2001.

    ReplyDelete
  2. Javisst Bengt allt är påhittat, ingen har dödat Bin "Porn" Laden, det är fria fantasier.

    ReplyDelete
  3. Det är mycket möjligt att man dödat Bin Laden, eftersom talibanerna & Al qaida själva tydligen också har den uppfattningen. Men säker kan man aldrig vara. Det är ändå en skandal att man inte gav honom en rättegång på liknande sätt som man ex. gjorde med flera av nazistledarna. I USA har man dödsstraff & det skulle därför inte vara några problem att döda honom i laga ordning på samma sätt som man gjorde med nazisterna. Dessutom hade det blivit en militärrättegång & där gäller andra regler. Det verkar som amerikanarna har något att dölja. Och det här med porrmaterial m.m tror jag inte alls på: det är sånt amerikanarna själva lagt dit för att smutsa ner hans rykte.

    ReplyDelete