Tuesday, December 20, 2011

Mordmisstänkta afrikaner greps i Ludvika.

Tre svenskar blev utsatta för ett bestialiskt angrepp en kväll efter en julmiddag.

Angreppet mot de julfirande svenskarna skedde utan förvaring och utan anledning.
Mordet tog bort julstämningen i regionen. 

Julfesten slutat med mord. Enligt polisen var det en grupp på tre till fem afrikaner som slog och sparkade ihjäl en av svenskarna och försökte ta livet av de andra svenskarna som lyckligtvis överlevde den här gången men fick allvarliga skador.

En av de gripna, en afrikan från Kongo greps av polisen. Den misstänkte är 22 år gammal och heter Erick Mushitu Mwinku, bilden kom från hans facebooksida. Ytterligare två misstänkta har grips, en är 18 år och den tredje är 28 år gammal, det är ännu oklart hur många som är medskyldiga och vilken nationalitet de har.

Samtidigt meddelas att man skär ned 100 polistjänster i närliggande Borlänge trots en kraftig ökning av grova våldsbrott, Borlänge är en av de värst utsatta städerna i Sverige. Det är tidens tecken att man pga av brist på pengar skär ned kritisk samhällsservice samtidigt som  behovet av den ökar. Samtidigt ökar åtskilliga kommuner skattesatsen, allt fler undrar vart alla pengar tar vägen, vi betalar ju världens högsta skatter.   dn DD svd gp skanskan svt
Erick Mushitu Mwinku misstänkts för mord i Ludvika

1 comment:

  1. http://www.dt.se/nyheter/borlange/1.4219698-borlange-ar-en-av-landets-mest-otrygga-kommuner

    ReplyDelete