Wednesday, July 13, 2011

Igen så mördar en kriminell asylsökande person i Sverige.


Det lär aldrig ta slut. Men mordet kunde ha undvikits.

Allt fler grova våldsbrott begås av asylsökande. I detta fall var det en mongol som redan var dömd för grova brott i hemlandet som mördade.

Han hade sökt asyl här men nekats tidigare i år och fick trots det gå lös i Sverige som en livsfarlig osäkrad handgranat.

För det första, varför behandlar man ett ärende när man vet att det handlar om en dömd brottsling?

I slapphetens Sverige så är det en fördel att vara kriminell när man söker asyl. Våra myndigheter anser att det är "förföljelse" i hemlandet och bevilja för det mesta asyl till kriminella, terrorister mfl. Det underlättar ens asylärende om man är farlig och kriminell när man söker asyl i Sverige.

I slapphetens Sverige så kan alltså livsfarliga asylsökande gå fria och göra vad de behagar. De slipper vänta på beslut i flyktinglager, ingen bevakar dem, ingen bryr sig om vad de tar sig till.

Åtskilliga har begått brott som för det mesta inte ens tas upp i domstol, de flesta ärenden avskrivs innan brottslingarna hinner lagföras.

Ibland begår flyktingar brott i eftersom de vill hamna i ett svenskt fängelse. Där mår de bättre än i hemlandet eftersom de får gratis mat, uppehälle och uppassning.

Om mongolen döms för knivmordet i Hässelby så är risken att han inte ens döms till utvisning ganska stor. De flesta dömda invandrare slipper utvisning även om brottet var mord, våldtäkt, rån eller ett liknande grovt brott.

Hans namn spelar ingen roll. Det viktiga är att inse att mordet kunde förhindrats om vi hade en ansvarsfull gränspolitik och stoppade kriminella redan vid gränsen.

Den grova invandrarbrottsligheten drabbar inte bara våra brinnande mångkulturella ghetton. Kringliggande "finare" förorter drabbas dessutom efter brottslingarna reser runt. De vill inte sitta i sina ghetton, de är för farliga. dn svd svd svd svd

Övrigt:


Våldsamt upplopp, massor med huliganer i böljande strider på Södermalm. svd dn

No comments:

Post a Comment