Sunday, July 17, 2011

Polisen vill ha hjälp, men media döljer alla fakta kring barnvåldtäkten.

Den 12-åriga flickan som blev våldtagen i en port nära St. Eriksplan kanske aldrig får upprättelse.

En stor del av orsaken är media som gör allt för att dölja viktiga fakta i fallet. Polisen vill ha hjälp men media mörkar alla kända fakta.

Om man vill veta mer om fallet så måste man vända sig till privatbloggare. Gör man det så tar det inte lång tid innan man hittar viktiga fakta som kan hjälpa.

Flera liknande brott har inträffat i området.

Gärningsmannen följer ett mönster. Han följer efter ensamma små flickor på bussen eller T-banan. Därefter försöker han slinka med in i en port när barnet går in i en fastighet. Där begår han våldtäkt eller försök till våldtäkt. Han beskrivs ofta som "utlänning". Det borde finnas bilder på gärningsmannen tagna av övervakningskameror.

Om polisen uppmanat media att visa bilder så kommer media aldrig att visa dem om den misstänkte är invandrare eller flykting.

Media säljer fler lösnummer varje gång spektakulära brott inträffar, media har därför inget intresse av att hjälpa polisen. Media vill helst, främst av ekonomiskt intresse, se att brottsligheten ökar i omfattning så de kan sälja fler tidningar och få in mer pengar in annonsintäkter.

Man frågan varför media alltid publicerar bilder på misstänkta svenskar kvarstår. Varför visar man aldrig bilder på misstänkta invandrare, men man visar nästa alltid bilder på misstänkta svenskar?

Läsarna får det helt felaktiga intrycket att svenskar har en oerhört hög brottslighet och invandrarna knappt någonsin beter sig kriminellt. Varför ljuger media, varför försöker media alltid lura allmänheten?

Media själva hittar alltid på någon obegriplig förklaring på fenomenet, men sanningen kommer aldrig fram.

Här är ett typiskt exempel på hur media bedrar allmänheten. Expressen skiver att Casper försökte mörda Emma P.  Men sanningen är att det var Fadi som försökte hedersmörda Emma. Fadi har irakisk-palestinsk bakgrund, men efter mordförsöket bytte han namn till Casper. Men alla känner honom som Fadi, ingen känner honom som Casper.  Fadi presenterade sig alltid som "svensk" när han försökte ragga tjejer. Han kallade sig "Erik Persson" och sade att han har svenska föräldrar. Han visste att svenska tjejer är rädda för invandrarkillar eftersom de har en oerhört hög brottslighet, därför ljög han om sitt namn och sin bakgrund när han träffade Emma. Det finns att läsa i FUP.

Media kör med samma "knep". De vill lura allmänheten att tro att grova brottslingar oftast är svenskar, inte invandrare. lägg märke till hur de försöker lura läsarna, studera artiklarna noga och ställ frågan, varför?

Kriminella invandrare och media, inte att lita på, de är lika farliga för allmänheten.

Läs mer om Emma P fallet i länken nedan. Stöd Facebookgruppen där man  har ett förslag hur man tar itu med farliga invandrare och därmed minskar brottsligheten.

Emma P gruppen på Facebook har över 10'000 medlemmar.   svd dn dn dn kvp gt sds sds FT

Övrigt
Mordförsök i slottsmiljö. sds P I skanskan

No comments:

Post a Comment